Членам Президії  УАЛДВК
Головам регіональних осередків УАЛДВК
Лікарям-дерматовенерологам України

Шановні колеги!

Інформую Вас, що 24 січня 2020 року відбулась робоча зустріч Міністра охорони здоров’я України п.Скалецької Зоряни Степанівни з президентом нашої фахової асоціації професором Степаненко В.І.; головою Київського міського осередку УАЛДВК, заступником директора з лікувальної роботи ТМО «Дерматовенерологія» в м. Києві Хилинським М.М. та членом Президії УАЛДВК, директором ТМО «Дерматовенерологія» в м. Києві Корнієнком В.В.

На цій робочій зустрічі був також присутній перший заступник Міністра охорони здоров’я України п.Семиволос Андрій Володимирович.

Міністр була в усній формі проінформована про нинішній стан дерматовенерологічної служби в Україні. Крім цього, Міністру було передано узагальнені  Ваші чисельні письмові пропозиції (додається).

За результатами цієї робочої зустрічі Міністр охорони здоров’я України п.Скалецька З.С. доручила першому заступнику Міністра п.Семиволосу А. В. детально вивчити питання щодо перспектив реформування дерматовенерологічної служби та при необхідності провести розширену робочу зустріч з представниками нашої фахової Асоціації (організаторами дерматовенерологічної служби, науковцями та практичними лікарями).

 

З повагою,

 Президент УАЛДВК,  професор                                                В. І. Степаненко