29 ЖОВТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПСОРІАЗУ

29 ЖОВТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПСОРІАЗУ

Цього дня акцентуємо додаткову особливу увагу до проблем пацієнтів із цим поширеним захворюванням.
Тема для Всесвітнього дня псоріазу 2018 року – “Лікувати псоріаз серйозно”.
29 жовтня ми прагнемо вирішувати проблеми цих людей:
Підвищення обізнаності
Псоріаз вражає понад 125 мільйонів людей у ​​всьому світі – не тільки фізично, але й соціально, емоційно та фінансово. Всесвітній день псоріазу має на меті привернути увагу до цього виснажливого захворювання та підвищити рівень усвідомлення його впливу на життя людей.
Розповсюдження інформації
Для багатьох псоріаз все ще є маловідомим захворюванням. На Всесвітній день псоріазу поширюємо інформацію про псоріаз, розвіюємо загальні міфи та відповідаємо на питання. Також повідомляємо пацієнтам про їхній стан, тому вони можуть відчувати себе уповноваженим говорити про це.
Покращити доступ до лікування
На Всесвітній день псоріазу ми лобіюємо для людей з псоріазом кращий доступ до відповідного, доступного лікування. Саме тому ми конкретно звертаємо увагу на тих ключових фахівців, що приймають рішення в галузі охорони здоров’я, таких як національні уряди, політики та медичні працівники.
Дайте спільноті псоріазу голос:
Багато людей, що живуть з псоріазом, можуть боротися за те, щоб світ вислухав їхні потреби. Всесвітній день псоріазу – це можливість спільноти псоріазу виступати на спільній платформі – і бути почутими.